Jdi na obsah Jdi na menu
 


Měření a regulace

 

 

Sedmidenní programovatelný prostorový termostat CM707

 cm707uk07colres.jpg



 CM707 Chronotherm je určen automatickému řízení otopných soustav v bytech, domech a kancelářích podle nastavitelného časového programu. Může být využit jako součást systému pracující v součinnosti s kombinovaným,olejovým nebo plynovým kotlem, oběhovým čerpadlem, termoelektrickým pohonem, zónovým ventilem a elektrickým vytápěním (<5A). CM707 byla navržena s respektováním práce montážníka a obsahuje profilovanou zadní desku s kabelovody a průchodkami k zajištění snadné a rychlé instalace. Velký CM 707 displej, rozmístění tlačítek založené na stejné jednoduché filozofii programování použité u CM 27 a nově instalované OK tlačítko, to vše činí výrobek snadno instalovatelný s přátelským uživatelským rozhraním.
     Tato jednotka je ideálním řešením pro zákazníky, kteří vyžadují spolehlivé a přesné řízení s moderním vzhledem, jednoduché programování o ovládání.


 

 


Sedmidenní programovatelný prostorový termostat CM 907

 

cm900uk07colres.jpg

Regulátor CM907 je určen pro automatické řízení otopných nebo chladících soustav v rodinných domech, bytech, kancelářích a podobně, dle nastavitelného časového a teplotního programu.
Používá se k ovládání kombinovaných, plynových nebo olejových kotlů, oběhových čerpadel, termoelektrických pohonů, zónových ventilů, přímotopných elektrických těles (<8A) nebo pro vzduchotechnické jednotky. Ovládání regulátoru CM907, uspořádání displeje, tlačítek a posuvného přepínače vycházejí z osvědčené filozofie co nejjednodušší obsluhy a programování. Pro snadnou orientaci je na vnitřní straně odklápěcího krytu štítek s popisem nejpoužívanějších funkcí.
Regulátor CM907, jeho extrémě velký LCD displej s dynamickým textem, rozmístění tlačítek založené na stejné jednoduché filozofii programování použité na vyhlášených produktech CM60 a nově instalované ‘OK’ tlačítko, usnadňuje instalaci a užití.
       CM907 je ideální řešení pro zákazníky, kteří potřebují přesně a spolehlivě řídit teplotu snadno programovatelným a ovladatelným zařízením.
 

 

Bezdrátový sedmidenní programovatelný prostorový termostat CM927RF

cm900rfuk07colres.jpg

  Bezdrátový sedmidenní programovatelný prostorový termostat CM927RFCM927RF je moderní bezdrátový programovatelný prostorový termostat založený na osvědčené jednoduché fiolozofii použité u CM67NG. Extrémně velký dynamický LCD displej s podsvícením, rozmístění tlačítek a nově instalované ‘OK’ tlačítko usnadňují instalaci a následnou obsluhu. 
  Používá se k ovládání kombinovaných, plynových nebo olejových kotlů, oběhových čerpadel, termoelektrických pohonů, zónových ventilů, přímotopných elektrických těles nebo pro vzduchotechnické jednotky.

   Ovládání regulátoru CM907, uspořádání displeje, tlačítek a posuvného přepínače vycházejí z osvědčené filozofie co nejjednodušší obsluhy a programování. Pro snadnou orientaci je na vnitřní straně odklápěcího krytu štítek s popisem nejpoužívanějších funkcí.